![]() |
ဒီေန႔ေတာ့ လုပ္ရတာ အရမ္းလြယ္ကူၿပီး အစာေျပစားဖို႔ ပုဇြန္ေပါင္မုန္႔ညွပ္ေၾကာ္ လုပ္နည္းေလးကို တင္ေပးလိုက္တယ္ေနာ္ |
ေပါင္မုန္႔ရဲ႕ေဘးသားမ်ားကိုလွီးထုတ္လိုက္ပါ |
အခြံခြာ၊ အေၾကာထုတ္ထားၿပီးသားပုဇြန္ကို အတံုးေသးမ်ားျဖစ္ေအာင္လွီးၿပီး ဆားအနည္းငယ္ႏွင့္နယ္ပါ။ |
ေပါင္မုန္႔ထဲသို႔ ပုဇြန္သားတစ္ဇြန္းထည့္ပါ။ |
ေပါင္မုန္႔ရဲ႕အနားႏွစ္ဖက္ကို ၾကက္ဥႏွစ္အနည္းငယ္သုတ္၍ ဖိကပ္လိုက္ပါ။ |
![]() |
ဤပံုစံေလး ျဖစ္သြားၿပီးလွ်င္ ၾကက္ဥရည္ထဲသို႔ႏွစ္ၿပီး ႏွမ္းေစ့မ်ားျဖင့္ကပ္လူးလိုက္ပါ။ |
6 comments:
ပုဇြန္ေပါင္မုန္႔ေျကာ္..ျကည့္ျပီးစားခ်င္လာလို႕
၆ခုလံုးအရင္ယူစားသြားျပီ..
လုပ္စားၾကည့္အံုးမယ္. နမ္းလုပ္သလို စားေကာင္းပါ့မလားမသိ...
ေလာေလာဆယ္ေတာ့ ၾကည့္ရင္း စားခ်င္လာၿပီ.
ခ်စ္တဲ့
သဒၶါ
ဟယ္ နတ္သမီးကို တီတင့္က အဲ့ဒီလို မုန္႔ေလးေတြ မလုပ္တတ္ဘူးထင္ေနတာ ... ေတာ္ပါ့။ တီတင့္လည္းစမ္းလုပ္ၾကည့္မယ္ း)
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။
ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္
သိဘူးဗ်ာ...
ညေလးကေတာ႔ ပ်င္းတယ္...:(
စားခ်င္တာပဲ သိတယ္...:P
အာ႔ေၾကာင္႔ မလုပ္ထားျပီးသားပဲ
ယူစားသြားလိုက္တယ္...:)
ၾကိဳက္ၾကိဳက္ မၾကိဳက္ၾကိဳက္ ဇြတ္ :D
နတ္နတ္ေရ
ၾကည္႔ရတာေတာ႔လြယ္မယ္ထင္တယ္
စာလုိ႔ေကာင္းမဲ႔ပုံေလးရွင္
အားတဲ႔ေန႔ လုပ္စားၾကည္႔မယ္ေနာ္
အျမည္းေလးေကြ်းပါအုန္း
အဲလိုလုပ္တာေတာ့ မစားဖူးဘူးအမ
Post a Comment