Tuesday, February 5, 2013

ပုဇြန္ေပါင္မုန္႔ညွပ္ေၾကာ္(သို႕)Prawns Tost

ဒီေန႔ေတာ့ လုပ္ရတာ အရမ္းလြယ္ကူၿပီး အစာေျပစားဖို႔ ပုဇြန္ေပါင္မုန္႔ညွပ္ေၾကာ္ လုပ္နည္းေလးကို တင္ေပးလိုက္တယ္ေနာ္
ေပါင္မုန္႔ရဲ႕ေဘးသားမ်ားကိုလွီးထုတ္လိုက္ပါ
အခြံခြာ၊ အေၾကာထုတ္ထားၿပီးသားပုဇြန္ကို အတံုးေသးမ်ားျဖစ္ေအာင္လွီးၿပီး ဆားအနည္းငယ္ႏွင့္နယ္ပါ။





ေပါင္မုန္႔ထဲသို႔ ပုဇြန္သားတစ္ဇြန္းထည့္ပါ။



 
ေပါင္မုန္႔ရဲ႕အနားႏွစ္ဖက္ကို ၾကက္ဥႏွစ္အနည္းငယ္သုတ္၍ ဖိကပ္လိုက္ပါ။







ဤပံုစံေလး ျဖစ္သြားၿပီးလွ်င္ ၾကက္ဥရည္ထဲသို႔ႏွစ္ၿပီး ႏွမ္းေစ့မ်ားျဖင့္ကပ္လူးလိုက္ပါ။
အားလံုးၿပီးသြားလွ်င္ေတာ့ ဆီပူထဲသို႔ ထည့္ေၾကာ္ၿပီး အသင့္စားသံုးႏိုင္ေသာ ေပါင္မုန္႔ပုဇြန္ညွပ္ေၾကာ္ကို သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီရွင္..။

6 comments:

roseayemaung said...

ပုဇြန္ေပါင္မုန္႔ေျကာ္..ျကည့္ျပီးစားခ်င္လာလို႕
၆ခုလံုးအရင္ယူစားသြားျပီ..

သဒၶါလိႈင္း said...

လုပ္စားၾကည့္အံုးမယ္. နမ္းလုပ္သလို စားေကာင္းပါ့မလားမသိ...
ေလာေလာဆယ္ေတာ့ ၾကည့္ရင္း စားခ်င္လာၿပီ.
ခ်စ္တဲ့
သဒၶါ

Ma Tint said...

ဟယ္ နတ္သမီးကို တီတင့္က အဲ့ဒီလို မုန္႔ေလးေတြ မလုပ္တတ္ဘူးထင္ေနတာ ... ေတာ္ပါ့။ တီတင့္လည္းစမ္းလုပ္ၾကည့္မယ္ း)
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။

ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္

မိုးနတ္ၾကယ္စင္ said...

သိဘူးဗ်ာ...
ညေလးကေတာ႔ ပ်င္းတယ္...:(
စားခ်င္တာပဲ သိတယ္...:P
အာ႔ေၾကာင္႔ မလုပ္ထားျပီးသားပဲ
ယူစားသြားလိုက္တယ္...:)
ၾကိဳက္ၾကိဳက္ မၾကိဳက္ၾကိဳက္ ဇြတ္ :D

စံပယ္ခ်ိဳ said...

နတ္နတ္ေရ
ၾကည္႔ရတာေတာ႔လြယ္မယ္ထင္တယ္
စာလုိ႔ေကာင္းမဲ႔ပုံေလးရွင္
အားတဲ႔ေန႔ လုပ္စားၾကည္႔မယ္ေနာ္
အျမည္းေလးေကြ်းပါအုန္း

blackroze said...

အဲလိုလုပ္တာေတာ့ မစားဖူးဘူးအမ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by White Angel | Bloggerized by White Angel - Myanmar Blogger | Myanmar Blogger